Szobatípusok

A szobaárak, akciók, csomagajánlatok és a szabad kapacitás megtekintéséhez válasszák ki a kívánt időszakot és kattintsanak a "Foglalás" gombra!

  Szállodánkban igyekeztünk a meghitt, otthonos alföldi hangulatot ötvözni a modern szállodai elvárásokkal. Szobáink 3 szinten (földszint, I. és II. emelet) helyezkednek el. Minden szobánk franciaágyas, részben erkélyesek és részben pótágyazhatóak.   

 3 felnőtt részére II. emeleti, 3 ágyas szobánkat, gyermekes családoknak I. emeleti Családi szobánkat ajánljuk, mely két szobás, 4 ágyas. Minden szobában síkképernyős TV, központi fűtés, hűtőszekrény található. Szobáink saját, tusolós fürdőszobákkal felszereltek.  

Mozgásukban korlátozott, idős vendégeinknek földszinti szobáinkat ajánljuk. Foglalás esetén a szobákkal kapcsolatos igényeiket a megjegyzésben szíveskedjenek feltüntetni, a kapacitás függvényében igyekszünk azokat teljesíteni. Várjuk megkeresésüket, foglalásukat!

Szobatipusok:

Kétágyas szoba: Kétágyas szoba

13 db szoba, ebből 2 db a földszinten, közvetlen teraszkapcsolattal, 8 db az I. emeleten, melyből 4 db erkélyes, 3 db a II. emeleten található. 

4 db szoba pótágyazható.

Ágyméretek: 5 db szobában: 180 X 200, 8 db szobában 160 X 200.Háromágyas szoba:Háromágyas szoba

1 db ilyen szobánk van a II. emleten.

Ágyméretek: 1 db 160 X 200 és 1 db 90 X 200


Családi szoba: Családi szoba

1 db családi apartmanunk az I. emeleten található, erkélyes, két egymásból nyló szobából áll.

Ágyméretek: 1 db 160 X 200 + 2 db pótágy.

További pótágy elhelyezésére nincs lehetőség.

 


Nagy örömmel tájékoztatjuk Vendégeinket, hogy szállodánk - a mindenkori védelmi rendeletek betartása mellett - 2021. május 1-én újra megnyitotta kapuit a nagyközönség előtt is! Bízunk benne, hogy régi kedves törzsvendégeink, barátaink idén is minket választanak pihenésük helyszinéül, és számítunk sok új vendégre is, akik szeretnének egy családias, csendes helyen kikapcsolódni, feltöltődni, és jobban kedvelik a kisebb szállodákat.

Újra kinyitott a Hungarospa Gyógy-és Strandfürdő is, valamint a hozzá kapcsolódó Aqua-Palace fedett élményfürdő és az Árpád fedett uszoda is.

A hatályos rendelkezések értelmében Védettségi igazolvány nem szükséges. A bejelntkezéskor minden 14. életévét betöltött vendégnek érvényes Személyi igazolvány, Jogosítvány vagy Útlevél felmutatása szükséges. Ennek hiánya esetén a szálloda megtagadhatja a vendég fogadását, az elküldött előleg nem jár vissza. Szíves megértésüket és együttműködésüket köszönjük! Köszönettel: Dávid László - ügyvezető, Dávidné Nagy Ildikó - szállodavezető és a Laci Betyár Fogadó teljes személyzete! Tel.: +36 30 62 74 924 E-mail: info@lacibetyarfogado.hu www.facebook.com/lacibetyarfogado

⚲ 4200 Hajdúszoboszló, József A. u. 38. • ☏ +36 20 352 55 05 • ✉ info@lacibetyarfogado.hu